Vacatures

 

Werken bij GO Company

Get Organised! Dat is waar GO in GO Company voor staat. GO is een afkorting die inmiddels staat voor een uitgebreid palet aan producten en diensten die allemaal met organiseren te maken hebben. En je kunt het op twee manieren lezen: Get Organised spoort mensen aan om georganiseerd te willen zijn, maar ook om je te laten helpen om georganiseerd te worden.

Ons motto: “organiseren is wat je doet, voordat je iets doet, zodat het geen janboel wordt als je het doet”.

Deze passie voor organiseren vind je terug in al onze medewerkers en partners. Want of het nu gaat om onze casemanagementapplicatie CASER, onze procesmanagementtooling of de diverse programma’s of verbetertrajecten die we voor klanten uitvoeren: het goed organiseren van mensen en processen gaat altijd vooraf aan succesvolle uitvoering in de praktijk. Daarbij zijn goed getrainde medewerkers essentieel. Vandaar dat we training een expliciet onderdeel van ons bedrijf hebben gemaakt.

Wij zijn een bedrijf van mensen voor mensen. Je zou het op het eerste gezicht misschien niet zeggen maar software, procesinrichting, reorganisatie- of transformatietrajecten: ze gaan uiteindelijk altijd over mensen. Over hoe ze georganiseerd met elkaar samenwerken, hoe ze klanten steeds beter helpen, hoe ze plezier hebben in wat ze doen en hoe ze zichzelf en hun omgeving elke dag een beetje beter maken.

Openstaande vacatures

Developer

32-40 uur
Tilburg/Woerden/Op afstand
GO Company ontwikkelt en levert de case managementapplicatie CASER. Om deze applicatie nóg verder door te ontwikkelen zoeken we developers als aanvulling op ons team.
Go for it

Junior Business Consultant

36-40 uur
Tilburg/Woerden
Wij zijn op zoek naar een Junior Business Consultant die gaat bijdragen met het testen en begeleiden van implementatie- en verbetertrajecten bij onze klanten.
Go for it