Vacatures

 

Bij GO Company sta jij centraal

Bij GO Company zetten we mensen centraal. Bij alles wat we doen. Onze software maakt het leven van gebruikers elke dag weer gemakkelijker, omdat ze weer grip op hun werk krijgen. Onze trainingen zorgen ervoor dat mensen in hun kracht worden gezet, zodat ze nog beter bij kunnen dragen aan de doelstellingen van de organisatie waarin ze werken. En last but not least: onze consultants zorgen ervoor dat organisaties beter presteren, en dat managers tijdelijk een duwtje in de rug krijgen als daar even behoefte aan is. We kunnen dit alleen maar doen als we jou als nieuwe medewerker ook centraal stellen.

We vinden het belangrijk dat iedereen bij GO Company zichzelf blijft ontwikkelen, dat het werk voor iedereen uitdagend blijft en dat iedereen goed in zijn of haar vel zit. Daarom meten we dagelijks de tevredenheid van onze werknemers en sturen we daar actief op. We zijn er trots op dat de gemiddelde tevredenheid van onze werknemers een 8.7 is. Geen wonder, want we bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, een fijne werksfeer en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Try us!

Openstaande vacatures

Developer

32-40 uur
Tilburg/Woerden/Op afstand
GO Company ontwikkelt en levert de case managementapplicatie CASER. Om deze applicatie nóg verder door te ontwikkelen zoeken we developers als aanvulling op ons team.
Go for it

Junior Business Consultant

32-40 uur
Tilburg/Woerden
Wij zijn op zoek naar een Junior Business Consultant die onze klanten en hun medewerkers succesvol maakt.
Go for it