Maak in één dagdeel kennis met Lean

Lean inspiratieworkshop (incompany) in het kort

 • Leuk en laag­drem­pe­lig ken­nis­ma­ken met con­ti­nu ver­be­te­ren vol­gens het Lean ge­dach­te­goed? In één dag­deel ne­men we je mee naar de ba­sis van Lean. In een si­mu­la­tie ga je zelf er­va­ren hoe het is om te ver­be­te­ren aan de hand van een aan­tal Lean me­tho­die­ken.

Leuk en laag­drem­pe­lig ken­nis­ma­ken met con­ti­nu ver­be­te­ren vol­gens het Lean ge­dach­te­goed? In één dag­deel ne­men we je mee naar de ba­sis van Lean. In een si­mu­la­tie ga je zelf er­va­ren hoe het is om te ver­be­te­ren aan de hand van een aan­tal Leanme­tho­die­ken.

Wat leer je

In de Lean work­shop krijg je een in­tro­duc­tie én ga je ook echt aan de slag. Je leert hoe je door­loop­tij­den ver­kort, hoe je kwa­li­teit en klant­waar­de ver­hoogt, hoe je de kwa­li­tei­ten in men­sen op­ti­maal be­nut en hoe je ef­fec­tie­ver en ef­fi­ci­ën­ter wordt.

Incompany

Deze training wordt op een samen te bepalen datum op jouw werklocatie gegeven. Zo hoef je niet naar een cursuslocatie te reizen en kun je de training samen met je collega’s volgen. Het kan zelfs online! Uiteraard is het ook mogelijk om de training op een andere locatie plaats te laten vinden. Op een heidag bijvoorbeeld, of tijdens een externe teamsessie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een bericht of bel ons voor meer informatie.

De trainers

Bert van Beers

Trainer | Lean inspiratie workshop

“Als continu verbeterondernemer ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Mijn dag is geslaagd als ik je het bestaande anders kan laten bekijken, om het jou daarna zélf te laten aanscherpen en zo je doelen te behalen, meetbaar en merkbaar.”

 

Marc Schellekens

Trainer | Lean inspiratie workshop

“Ik vind het geweldig om iets wat op dit moment schijnbaar onmogelijk lijkt, toch te bereiken voor jezelf en met een team. Door ergens in te geloven, iets écht te willen en vervolgens al experimenterend en met vallen en opstaan op onderzoek uit te gaan, zijn mensen en teams tot geweldige prestaties in staat. Dat gevoel probeer ik elke dag weer bij mensen aan te wakkeren.”

Meer informatie

  Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.

  Rick Bakker·Teamleider regie grootverbruik, Stedin
  “Een wereld van verschil!”

  “In het kort: ik heb daadwerkelijk geen achterstanden meer. En zeker zo belangrijk: binnen acceptabele werkuren! Het vergt wat discipline en in het begin denk je bij jezelf: ‘Is het nu echt zo eenvoudig?’ Na verloop van tijd wordt het een tweede natuur en doe je het zonder nadenken. Voor het eerst sinds lange tijd kijk ik aan het eind van een werkweek tevreden terug op wat ik allemaal heb kunnen realiseren met mijn team.”

  Vragen? Neem contact met ons op

   Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.