Leer in één dag de ba­sis van Lean

Lean basistraining (incompany) in het kort

 • Ga je star­ten met Lean? De Lean ba­sis­op­lei­ding van GO Company helpt je met­een in het za­del met een op­dracht. Dát is pas Lean. In één dag maak je ken­nis met het Lean-sys­teem en de ba­sis­prin­ci­pes van Lean. Een si­mu­la­tie­op­dracht loopt als ro­de draad door de dag en helpt je in te zien hoe je Lean in jouw or­ga­ni­sa­tie zou kun­nen toe­pas­sen.

Ga je star­ten met Lean? De Lean ba­sis­op­lei­ding van GO Company helpt je met­een in het za­del met een op­dracht. Dát is pas Lean. In één dag maak je ken­nis met het Lean-sys­teem en de ba­sis­prin­ci­pes van Lean. Een si­mu­la­tie­op­dracht loopt als ro­de draad door de dag en helpt je in te zien hoe je Lean in jouw or­ga­ni­sa­tie zou kun­nen toe­pas­sen.

TIBCO Nimbus

Onderwerpen

 • Het Lean-sys­teem
 • Klant­waar­de-tech­nie­ken
 • Waar­de­stroom
 • Ver­spil­lin­gen
 • Stre­ven naar per­fec­tie
 • Kai­zen

Incompany

Deze training wordt op een samen te bepalen datum op jouw werklocatie gegeven. Zo hoef je niet naar een cursuslocatie te reizen en kun je de training samen met je collega’s volgen. Het kan zelfs online! Uiteraard is het ook mogelijk om de training op een andere locatie plaats te laten vinden. Op een heidag bijvoorbeeld, of tijdens een externe teamsessie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een bericht of bel ons voor meer informatie.

De trainers

Bert van Beers

Lean Basistraining 

“Als continu verbeterondernemer ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Mijn dag is geslaagd als ik je het bestaande anders kan laten bekijken, om het jou daarna zélf te laten aanscherpen en zo je doelen te behalen, meetbaar en merkbaar.”

Marc Schellekens

Lean Basistraining 

“Ik vind het geweldig om iets wat op dit moment schijnbaar onmogelijk lijkt, toch te bereiken voor jezelf en met een team. Door ergens in te geloven, iets écht te willen en vervolgens al experimenterend en met vallen en opstaan op onderzoek uit te gaan, zijn mensen en teams tot geweldige prestaties in staat. Dat gevoel probeer ik elke dag weer bij mensen aan te wakkeren.”

Meer informatie

  Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.

  Rick Bakker·Teamleider regie grootverbruik, Stedin
  “Een wereld van verschil!”

  “In het kort: ik heb daadwerkelijk geen achterstanden meer. En zeker zo belangrijk: binnen acceptabele werkuren! Het vergt wat discipline en in het begin denk je bij jezelf: ‘Is het nu echt zo eenvoudig?’ Na verloop van tijd wordt het een tweede natuur en doe je het zonder nadenken. Voor het eerst sinds lange tijd kijk ik aan het eind van een werkweek tevreden terug op wat ik allemaal heb kunnen realiseren met mijn team.”

  Vragen? Neem contact met ons op

   Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.