Procesmanagement in complexe organisaties

TIBCO Nimbus

Laat je medewerkers excelleren

GO Company is al meer dan 25 jaar specialist in het vastleggen, verspreiden, verrijken, verankeren en verbeteren van processen in grote en complexe organisaties. Wij zijn ex­pert in het doel­ge­richt ma­ken van or­ga­ni­sa­ties en het in­rich­ten van pro­ces­sen. Ook we­ten we hoe je me­de­wer­kers daar­in kunt la­ten ex­cel­le­ren. Ter ondersteuning hieraan levert GO Company de business process management software TIBCO Nimbus®.

TIBCO Cloud™ Nimbus® is een bedrijfsapplicatie waarin je de belangrijkste processen in je organisatie vastlegt. De applicatie biedt een gemakkelijk te begrijpen visualisatie van de manier waarop mensen, processen en systemen met elkaar moeten samenwerken.

Kwaliteit
Realiseer
operational excellence

Compliance
Voldoe aan wet- en
regelgeving

Volledig

Samenwerking
Verbeter de samenwerking
tussen collega’s

Laat je organisatie groeien

Om de groeiambities van je organisatie te kunnen realiseren is het belangrijk om duidelijk vast te leggen wat je belangrijkste bedrijfsprocessen zijn. Alleen dan kan je organisatie groeien en transformeren. TIBCO Cloud™ Nimbus® maakt dit gemakkelijker dan ooit, omdat er geen specialistische kennis over procesnotaties voor nodig is. Iedereen kan ermee werken.

 

 

De applicatie heeft een eenvoudige gebruikersinterface waarmee elke werknemer binnen de organisatie toegang heeft tot informatie die relevant en essentieel is voor het vervullen van zijn rol. Alle functionaliteit in de software is gericht op het reduceren van complexiteit en het maximaal ondersteunen van de bedrijfsdoelstellingen.

 

Hoe kan TIBCO Cloud™ Nimbus® je daarbij helpen?

 

In TIBCO Nimbus wordt naast processen zelf ook alle informatie omtrent deze processen in kaart gebracht. Dit is inclusief alle procesinformatie zoals sjablonen, werkinstructies, beleidsdocumenten en prestatie- of risico indicatoren. Bedrijfsprocessen worden gevisualiseerd in de vorm van een overzichtelijk stroomschema. De in kaart gebrachte bedrijfsprocessen laten medewerkers zien hoe mensen, processen en systemen met elkaar zouden moeten samenwerken. In de procesvisualisatie zijn de punten waarop het eventueel knelt direct duidelijk, maar liever zien we deze punten als mogelijkheden tot het verbeteren van je bedrijfsprocessen.

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen is niet iets wat jij of het management alleen kunt. De medewerkers die onderdeel zijn van het proces moeten deel gemaakt worden van de verbetering en daar kunnen we je bij helpen. Om alles uit TIBCO Nimbus te halen trainen wij jouw medewerkers de applicatie zo goed mogelijk te implementeren. We laten medewerkers zie hoe zij in hun nieuwe rol en verantwoordelijkheid helpen bedrijfsprocessen te verbeteren.

TIBCO Cloud™ Nimbus® helpdesk

088-2042500 info@gocompany.nl

Heb je al een TIBCO Nimbus serviceovereenkomst? Dan kun je zonder aanvullende kosten overstappen naar GO Company voor Nederlandstalige ondersteuning. Bel ons op het telefoonnummer hiernaast en we gaan het voor je regelen.

De voordelen van TIBCO Cloud™ Nimbus®

1

Realiseer operational excellence

De kern van operational excellence is samenwerking. TIBCO Nimbus doorbreekt organisatorische silo’s en maakt het mogelijk om succesvol veranderingen door te voeren. Ook maakt de applicatie het mogelijk om continu te verbeteren.

2

Voldoe aan wet- en regelgeving

In welke branche je ook werkt: voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving wordt steeds belangrijker. TIBCO Nimbus is een ideale ‘single source of truth’ die ervoor zorgt dat je audits met succes kunt doorstaat en boetes kunt vermijden.

3

Houd kennis vast in je organisatie

Behoud de kostbare en moeilijk vervangbare kennis van je medewerkers door vast te leggen hoe je de dingen precies doet.

4

Werk nieuwe medewerkers supersnel in

Maak nieuwe medewerkers zo snel mogelijk productief door ze al op de eerste dag volledig inzicht te geven in de manier waarop je medewerkers samenwerken.

 

5

Werk waar je maar wilt

Er is zowel een desktopversie als een gebruikersvriendelijke mobiele versie van de applicatie. Je hoeft dus niet op kantoor te zijn om de vastgelegde processen te raadplegen.

Dit zeggen onze klanten

Arthur van der Wal·Directievoorzitter, Syntrus Achmea Real Estate & Finance
“Dankzij GO Company alles weer op orde”

“GO Company is een samenwerkingspartner die eyeopeners creëert, challenges biedt en ons faciliteert naar een hoger plan.”

Pieter van Eijden·COO, AZL
“Enorme slag gemaakt in efficiency en klanttevredenheid”

“Sinds de kanteling van AZL naar een procesgerichte organisatie werken we met de case management software van GO Company. We hebben daarmee een enorme slag gemaakt in efficiency en klanttevredenheid.”

 

Onze software oplossingen

Vraag een demo aan

Vraag een demo aan

 • Vraag een demo van onze software aan via het antwoordformulier op deze pagina.

 

Lees meer

CASER Yellow Edition

 • Optimaal samenwerken binnen de organisatie
 • Draaiboeken en workflows
 • Afscherming van vertrouwelijke of medische gegevens
Lees meer

CASER Blue Edition

 • Alles wat nodig is voor uitmuntende klantbediening
 • Gebruiksvriendelijk en snel
 • Alle klantgegevens en contactmomenten altijd inzichtelijk
Lees meer
TIBCO Nimbus

TIBCO Cloud™ Nimbus®

 • Garandeer kwaliteit aan je klanten dankzij operational excellence
 • Voldoe aan wet- en regelgeving
 • Verbeter de samenwerking tussen collega’s
Lees meer

CASER Legal Edition

 • Altijd inzicht in alle werkzaamheden en termijnen
 • Volledig automatische dossierverdeling
 • Alle dossiergegevens altijd binnen handbereik
Lees meer

CASER Red Edition

 • Altijd inzicht in alle afspraken
 • Automatische
  dossierverdeling
 • Gekoppeld met klantgegevens
  en agendasystemen
Lees meer

Laat mij zien wat TIBCO Cloud™ Nimbus® voor mijn organisatie kan betekenen.

  Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.