Onze software geeft je het overzicht weer terug

 

Onze software gaat over mensen

Onze software gaat over meer dan bits en bytes. Het gaat vooral over mensen. Over hoe ze klanten kunnen helpen. Snel en duidelijk. Over hoe ze gemakkelijk met anderen kunnen samenwerken. Over hoe ze daaraan leiding kunnen geven. Overzicht, rust en plezier in je werk. Dat is waar GO Company de juiste software voor levert.

In het kort

  • Gebruiker staat centraal
  • Ondersteuning van klantprocessen op het hoogste niveau
  • Eindelijk weer overzicht, rust en plezier in je werk

Waar veel soft­wa­re zich voor­al richt op het re­du­ce­ren van men­se­lijk han­de­len, heeft onze software de fo­cus op het op­ti­maal on­der­steu­nen van al­le men­se­lij­ke han­de­lin­gen die zich niet goed la­ten wegau­to­ma­ti­se­ren.

Basistraining Projectmatig werken

In het hart van een goed lopende organisatie staat excellente software. Dat kan ook niet anders, omdat tegenwoordig vrijwel elke activiteit in een organisatie een vorm van software raakt. De manier waarop we dat organiseren binnen GO Company is uniek.

Of het nu gaat om het ondersteunen van het hele operationele proces met CASER of om het ondersteunen van procesgericht denken en werken met TIBCO Nimbus: de software sluit altijd precies aan op het werkproces en zorgt ervoor dat je al je werk kunt organiseren in één applicatie.

Onze oplossing voor case management: CASER

CASER is een software applicatie waarin je alle binnenkomende klantvragen in de vorm van een case of dossier kunt vastleggen en behandelen. Met een ongeëvenaard gebruikersgemak. Of je nu manager bent die dagelijks stuurt op doelstellingen, of medewerker die al het werk overzichtelijk en vanuit één systeem wil plannen en uitvoeren: CASER geeft je weer overzicht, rust en plezier in je werk.

CASER Red Edition ondersteunt je gehele klantbediening

CASER Red Edition is ons meest complete casemanagementpakket. Naast de mogelijkheden om (multi-label) cases te registreren, classificeren, routeren en behandelen, bevat de Red Edition vol­le­di­ge on­der­steu­ning voor werk­stroom­stu­ring op een contact center.

 

Meer info & demo

CASER Legal Edition is ontwikkeld voor juridisch dienstverleners

Ben je ju­ri­disch dienst­ver­le­ner? Dan maakt CA­SER Legal Edi­ti­on al je ver­wach­tin­gen meer dan waar. Deze editie bevat alle functionaliteit uit de Red Edition, aangevuld met onder andere een financiële module voor het verwerken van ontvangsten en betalingen, Tegengesteld Belangcontrole en specifieke verdeling van cumulaties en stroomlijndossiers.

Meer info & demo

Onze oplossing voor procesmanagement: TIBCO Cloud™ Nimbus®

Georganiseerd samenwerken dankzij TIBCO Cloud™ Nimbus®

Om te kunnen groeien en transformeren moet je in je organisatie duidelijk communiceren hoe je met elkaar samenwerkt. De beste manier om dit te doen, is door je bedrijfsprocessen en activiteiten visueel aantrekkelijk in kaart te brengen en te delen zodat iedereen begrijpt wat de bedoeling is.

Meer info & demo
Pascal Zegwaard·Directeur Anker Rechtshulp
“CASER is ook een geweldige tool voor onze medewerkers waarmee ze zich nóg beter kunnen richten op waarde leveren voor onze klanten.”

Anker Rechtshulp kiest voor CASER Legal Edition, de innovatieve en toekomstgerichte oplossing die ons in staat stelt om onze klanten nog beter te helpen. Met CASER kunnen we onze processen optimaliseren, digitaliseren en data-gedreven maken. Zo zijn we sneller, efficiënter en persoonlijker voor onze klanten, en versterken we onze relaties met onze partners. CASER is ook een geweldige tool voor onze medewerkers waarmee ze zich nog beter kunnen richten op waarde leveren voor onze klanten. We zijn trots op onze keuze voor CASER, waarmee we een grote stap vooruit zetten in de juridische dienstverlening.

Pieter van Eijden·COO, AZL
“Enorme slag gemaakt in efficiency en klanttevredenheid”

“Sinds de kanteling van AZL naar een procesgerichte organisatie werken we met de case management software van GO Company. We hebben daarmee een enorme slag gemaakt in efficiency en klanttevredenheid.”

 

Arthur van der Wal·Directievoorzitter, Syntrus Achmea Real Estate & Finance
“Dankzij GO Company alles weer op orde”

“GO Company is een samenwerkingspartner die eyeopeners creëert, challenges biedt en ons faciliteert naar een hoger plan.”

Berend van Iterson·CEO, Nikon Metrology EU Commerce
“Groot vertrouwen in de consultants van GO Company”

“Dankzij de software die GO Company bij ons heeft geïmplementeerd lukt het ons om onze processen continu te verbeteren. De consultants wisten hun weg in de organisatie te vinden en mensen vonden het leuk om met ze te werken.”

 

 

Laat me zien hoe de software van GO Company het verschil voor mij gaat maken.

    Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.