GO Company Blogt!

Avatar foto
Geschreven door: Irma van Pooij Datum: 08-11-2017 Tag: Blog

Het is vast wel op­ge­val­len dat wij be­gin dit jaar on­ze huis­stijl en web­si­te flink heb­ben aan­ge­past. Niet en­kel een nieuw lo­gootje en wat an­de­re kleur­tjes, maar het re­sul­taat van een flink aan­tal ses­sies om on­ze stra­te­gie aan te scher­pen. Ge­re­a­li­seerd door work­shops met communicatie bureau Brand­Web­bing en de on­li­ne-be­den­kers van Ca­pi­ca. Het doel: on­ze toe­ge­voeg­de waar­de be­ter aan on­ze jul­lie te la­ten zien.

 

Blogs TMC BLOGT small

 

Bloggen over onze ervaring, kennis en expertise is daar een onderdeel van en laat dat nou best lastig zijn. Want: niemand heeft tijd, onderwerpen en tekst vloeien niet direct uit de pen en hier en daar leeft ook wel de angst voor (negatieve) reacties.

Wij hebben daarom Lef met Letters ingeschakeld en in twee (inter)actieve workshops heeft Trea Scholten drempels verlaagd en weggenomen.

Met de inhaakkalender en een slimme brainstorm heb je in een half uur een lijst met thema’s, schrijf je door een handige structuur in een uur tijd een steengoede blog en zijn reacties prachtige interacties die je de mogelijkheid geven om jouw visie te tonen en aan te scherpen.

De komende tijd mag je dus meer meningen, invalshoeken en verrassende onderwerpen verwachten van GO Company. Volg ons en ontdek!