Reacties op GO trainingen bij het Verbond van Verzekeraars

Avatar foto
Geschreven door: Redactie Datum: 30-08-2023 Tag: Nieuws

GO Company is partner van het Verbond van Verzekeraars en zoekt de samenwerking onder meer op het thema van duurzame inzetbaarheid. Duurzame inzetbaarheid betekent goed voor je mensen zorgen zodat ze iedere dag het beste uit zichzelf kunnen halen. Gezonde, energieke, productieve en enthousiaste mensen dus.

We hebben dit jaar een aantal GO trainingen binnen het Verbond mogen geven, met exact dát doel voor ogen. We hebben twee fantastische reacties mogen ontvangen die laten zien dat dat doel bereikt is.

 

Pieter Adriaanse
Manager Algemene Beleidszaken bij het Verbond van Verzekeraars

“Hoe ga je op een goede manier om met de dagelijkse vloed aan informatie en vragen die op je afkomen? Hoe blijf je meester van je eigen agenda?

De Get Organised (GO) training van GO Company maakt je onder meer bewust van de afwegingen tussen belang en urgentie van zaken. Je krijgt in slechts één dag praktische handvatten aangereikt om inkomend werk efficiënt te verwerken, in overeenstemming met jouw afweging van belang en urgentie. De getrainde methode doet een beroep op je discipline om zaken óf meteen af te handelen óf ter plekke te agenderen voor een ander moment. Behalve dat dit onnodig verlies van tijd voorkomt, geeft het vooral ook veel rust!”

 

Richard Roelevink
Beleidsadviseur bij het Verbond van Verzekeraars

“Ik heb net een GO (Get Organised) training gekregen, via mijn werkgever, van GO Company. Ik raad iedereen aan om deze te volgen. Het maakt echt een duidelijk verschil in je dagelijkse werkzaamheden. Het hoge aantal werkstromen is veel meer behapbaar wat veel tijdwinst oplevert per dag. Ikzelf merk minder stress door het lege mailbox principe. Je vergeet nooit wat. Ook grote complimenten aan Joop van Baal, de trainer. Hij legt heel duidelijk, vriendelijk en helder uit. Dit maakt een training zoals deze volgen niet alleen veel makkelijker maar ook impactvoller. Je gaat het sneller doen.

100% een aanrader voor iedereen en zeker ook zo vroeg mogelijk doen. Hoe eerder hoe beter, want je werkt er gewoon beter door.”