Plezier, waardering en resultaat

Avatar foto
Geschreven door: Maaike Boersma Datum: 27-12-2023 Tag: Blog

 

T MC 20211217 0019 min

Zo richting einde jaar, sta je toch weer even stil bij hoe snel dit jaar voorbij gevlogen is en wat je allemaal hebt bereikt. Als ik zo terugkijk op 2023, dan ben ik toch wel heel erg trots op mijn collega’s van GO Company.

Ik hou van mijn werk en de zelfstandigheid die het met zich meebrengt. Voor mij is vrijheid in mijn werk (en in het leven in het algemeen) één van de essentiële elementen om plezier te hebben. Als interim manager ervaar ik die vrijheid. Ik opereer meestal zelfstandig bij een opdrachtgever, zonder mijn GO collega’s en ja dat betekent dat je elkaar dus niet altijd ziet of spreekt. Desondanks werken we  effectief met elkaar samen en dat vind ik heel bijzonder.

Recentelijk heb ik mijn opdracht bij de Rijksdienst van Ondernemend Nederland na 1,5 jaar overgedragen aan mijn collega Cindy. Hoewel Cindy en ik wel vaker taken aan elkaar hebben  overgedragen, blijft het bijzonder dat ik haar maar twee uur hoef bij te praten en wat dingen laat zien en ze kan aan de slag! Wat dat betreft hebben we dus letterlijk aan een paar woorden genoeg en dat maakt dat ik wel heel veel waardering heb voor het feit dat we bij GO Company zulke goede mensen hebben. Ik laat dan ook met gerust hart de opdracht los en over aan Cindy.

Vervolgens ben ik gestart bij APG. Wat een professionele organisatie is dat! Het Klant Contact Center daar functioneert echt als een goed geoliede machine! De GO-werkwijze is hier omarmd, wat voor mij aanvoelt als thuiskomen. Wat heerlijk dat ik niemand hoef uit te leggen hoe je je mailbox goed bijhoudt, hoe je effectief en efficiënt overlegt en bij wie welke verantwoordelijkheden liggen.

Complimenten dus voor zowel het managementteam van het Klant Contact Center bij APG, maar ook voor mijn collega’s van GO Company die jaren geleden APG hebben geholpen om de processen in kaart te brengen, te verbeteren en de medewerkers ‘GO’ te trainen. De toegevoegde waarde en resultaten van mijn collega’s zijn ook nu weer heel zichtbaar!

En het is heel simpel, maar dat is waar we het met elkaar toch elke dag weer voor doen en dat is in 2023 dus ook weer heel goed gelukt: Plezier, Waardering en Resultaat! Op naar een magisch 2024!

Maaike Boersma Business Consultant