Week van de werkstress

Week van de werkstress

Avatar foto
Geschreven door: Redactie Datum: 15-11-2021 Tag: Blog

Druk, druk druk…

Je hebt vijf on­li­ne mee­tings, je moet je col­le­ga van­daag iets be­lang­rijks vra­gen maar haar agen­da is de he­le dag rood­ge­kleurd en je hebt je lei­ding­ge­ven­de om 3 uur van­mid­dag een voor­stel be­loofd waar­aan je nog moet be­gin­nen. El­ke keer dat je daar­mee wilt be­gin­nen ont­vang je een chat­be­richt met een vraag van een col­le­ga, en je hoort elk kwar­tier een vro­lijk ge­luid­je dat er weer een nieuw mail­tje bin­nen­komt. Help!!

Heb je te vaak het gevoel dat je geen regie meer  over je eigen tijd?

Dat je heel de dag druk geweest bent en aan het einde van de dag denk, wat heb ik nu afgerond? Je bent niet de enige. En de coronapandemie heeft de hele situatie er ook niet gemakkelijker op gemaakt, omdat de nieuwe werk/privé balans vrijwel iedereen voor nieuwe uitdagingen stelt. Hoe kun je het beste omgaan met al deze ontwikkelingen en hoe kun je jezelf mentaal sterker maken zodat je meer regie over je dag krijgt? Dit is een van de thema’s van de Week van de Werkstress die deze week voor de achtste keer door OVAL wordt georganiseerd. Er is zelfs een ‘mentale schijf van vijf’ die je helpt om mentaal weerbaarder te worden.

instroom van nieuwe e-mails

Wist je dat je er zelf vrij eenvoudig voor kunt zorgen dat je niet ten onder gaat aan de continue instroom van nieuwe e-mails terwijl je je hoofd eigenlijk bij hele andere dingen zou moeten houden? Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk om je werk zo te organiseren dat je elke middag met een goed gevoel je werkdag af kunt sluiten. Meer dan 2.500 cursisten hebben tijdens een van onze GO trainingen al geleerd hoe ze dat moeten doen. Naast een slimmere email afhandeling geven we je in één dag nog veel meer praktische tips over hoe je je werk kunt organiseren, hoe je je werkplezier verhoogt en hoe je je resultaten verbetert. Op onze trainingskalender kun je zien wanneer de eerstvolgende GO trainingen zijn.