Leren is leuk

Avatar foto
Geschreven door: Fons Gieles Datum: 31-05-2017 Tag: Blog

“El­ke dag een beet­je be­ter, dan ben je op het eind on­ver­slaan­baar” is een le­vens­mot­to voor mij per­soon­lijk. Con­ti­nu ver­be­te­ren is een lei­draad voor GO Company en mij­zelf, maar hoe werkt dat dan in de prak­tijk? On­ze GO trai­ning wordt zeer goed ge­waar­deerd en dat wil­len we zo hou­den, of ei­gen­lijk, we stre­ven steeds naar be­ter.

Onverslaanbaar

 

Als het doel is “beter dan nu” dan is dat niet fijnmazig genoeg. Laten we zeggen, het doel is structureel een 9 te halen in de evaluaties. Als het doel bekend is, kunnen we de weg daarheen natuurlijk organiseren (dat is dat wat je doet, voordat je iets doet, zodat het geen janboel wordt als je het doet!). Ons verbeterproces heeft als basis de feedback die wij van de deelnemers krijgen, in combinatie met de ervaringen van alle betrokken collega’s (en dat zijn er meer dan enkel de trainer(s)).

Afgelopen maandag bespraken we de gewenste ontwikkelingen en de verschillende stappen die we daarin gaan zetten. Denk hierbij aan grotere veranderingen zoals een totale makeover van de GO+ workshop, het vernieuwen van de presentatie van de GO training en het pakketeren van de GO producten tot één nieuw product GO professional (combinatie van GO training, GO+ workshop en GO coaching) voor nóg meer effectiviteit. Daarnaast zullen er ook kleinere verbeteringen worden doorgevoerd, zoals het aankleden van de opleidingsruimte en het automatiseren van de evaluatie.

Aangezien leren leuk is en continu verbeteren ook, heb ik met volle overtuiging onze medewerkerspleziermeting maandag met een dikke smiley ingevuld!