GO Company verkrijgt prestigieuze ISAE 3402 (type I) verklaring en bevestigt zo haar toewijding aan uitmuntendheid in service.

GO Company toont wederom aan in control te zijn

Avatar foto
Geschreven door: Redactie Datum: 29-08-2023 Tag: Nieuws

Met trots kondigen we aan dat wij deze week de ISAE 3402 verklaring hebben ontvangen na een grondige audit van onze interne processen en controles. ISAE 3402 staat voor “International Standard on Assurance Engagements 3402” en is een internationaal erkende norm voor het evalueren van de effectiviteit van het interne controlekader van een dienstverlenend bedrijf. Deze certificering bevestigt dat GO Company in staat is om risico’s t.a.v. haar software effectief te beheren en te voldoen aan de hoogste normen van operationele excellentie.

 

Joyce van Luijn, senior auditor van Auvaro/DNV: “De stappen die jullie in het traject tussen de GAP-analyse en de daadwerkelijke audit hebben gezet zijn indrukwekkend. Zij tonen wat mij betreft hoe snel een organisatie kan leren, helemaal in de stijl van jullie core business.”

 

“We zijn verheugd dat we de ISAE 3402-verklaring hebben ontvangen, omdat dit een weerspiegeling is van ons voortdurende streven naar uitmuntendheid. Onze klanten vertrouwen erop dat wij de hoogste normen handhaven bij het beheren van hun applicaties en diensten, en deze certificering bevestigt ons vermogen om aan die verwachtingen te voldoen”, stelt Fons Gieles.

 

De ISAE 3402 verklaring plaatst GO Company in een selecte groep van organisaties die hebben aangetoond dat ze voldoen aan strenge normen voor gegevensbeveiliging, operationele efficiëntie en risicobeheer. Klanten en partners van GO Company kunnen nu met nog meer vertrouwen samenwerken, wetende dat ze te maken hebben met een bedrijf dat zich inzet voor transparantie en integriteit.