GO Company zorgt voor toegewijde medewerkers

Avatar foto
Geschreven door: Redactie Datum: 30-01-2023 Tag: Nieuws

Vorige week brachten collega’s Joop van Baal en Bert van Beers een spontaan bezoekje aan bestaande en nieuwe relaties. Nadat we vorig jaar, in het kader van de opening van onze nieuwe locatie in Tilburg, een bloemetje hadden rondgebracht deelden we deze keer een snoeppot uit voor op de balie. Dat is immers de plek waar medewerkers langskomen bij het arriveren op het werk en bij het weer vertrekken naar huis. De boodschap van de snoeppot: GO Company geeft je energie tijdens je reis. In letterlijke zin, maar ook in figuurlijke zin: medewerkers zijn immers altijd onderweg in hun ontwikkeling.

Ongetiteld min

GO Company zorgt voor toegewijde medewerkers. Medewerkers die geloven in wat de organisatie doet, weten wat hun bijdrage daaraan is en hoe ze het werk moeten uitvoeren. GO-professionals die effectief zijn, het werk efficiënt uitvoeren, veel werkgeluk ervaren en elke dag een stukje beter worden in wie ze zijn en wat ze doen.

Als ook jij beter wilt worden in wat je doet schrijf je dan in voor één van onze vele opleidingen. Check onze agenda op deze pagina.