De vlag mét wimpel

Avatar foto
Geschreven door: Fons Gieles Datum: 30-06-2023 Tag: Nieuws
Vlag en wimpel

Vorige week schreef Barend Cnossen al over de spannende dagen die we tegemoet gingen. Spannend, maar zonder stress, want we werken er het hele jaar aan om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen die we onszelf opleggen door onze certificeringswens.

En de vlag mag uit. Met succes hebben we de audit om de conformiteit van ons kwaliteitsmanagementsysteem te beoordelen volgens de ISO/IEC 27001:2013 en ISO 9001:2015 normen doorlopen. Er is uitgebreid gekeken naar de naleving van de normen en de interne vereisten aan onze organisatie. Ook hebben we de veranderingen besproken die sinds de vorige audit hebben plaatsgevonden en de impact daarvan op ons ISMS.

We zijn ontzettend blij en trots om te kunnen melden dat tijdens deze audit alle vier de openstaande tekortkomingen (zogenaamde minor non-conformities) uit de vorige audit zijn opgelost en er geen nieuwe tekortkomingen zijn gevonden. Volgens de auditor getuigt dit van de ook door haar opgemerkte toewijding en inspanningen om voortdurend te streven naar verbetering en te voldoen aan de eisen van onze klanten en andere belanghebbenden.

Binnen GO Company staat continu verbeteren centraal. Onze kwaliteitsmanager Bo van Wendel de Joode zegt hierover: “We volgen de prestaties van ons managementsysteem aan de hand van vooraf bepaalde indicatoren, methoden, planning, verantwoordelijkheden en evaluatiecriteria. Regelmatig voeren we interne audits uit om de doeltreffendheid van ons managementsysteem te beoordelen, volgens een gedefinieerd auditprogramma en vastgestelde criteria.”

Auditor Joyce van Luijn over de audit bij GO Company: “De succesvolle afronding van deze audit bevestigt jullie streven naar uitmuntendheid in het managementsysteem en jullie voortdurende inzet voor kwaliteit en veiligheid. Als GO Company blijft voortbouwen op dit succes, zullen jullie blijven voldoen aan de hoogste normen en de verwachtingen van jullie klanten overtreffen. Een groot compliment voor het toepassen van continu verbeteren en voor Getting Organised!”

Met recht dat we trots zijn. En nog meer goed nieuws: we hebben direct ook de nodige stappen gezet om te voldoen aan de eisen van de ISAE 3402 standaard en ook hier lijkt het erop dat we onze type 1 verklaring binnen hebben. We hangen de wimpel dus fier naast de vlag!