Citymarketing Tilburg: “Ons vraagstuk is daadkrachtig en serieus aangepakt”

Avatar foto
Geschreven door: Martine van Nuenen Datum: 13-02-2023 Tag: Nieuws

Stichting Marketing Tilburg groeit hard en had een behoefte aan een analyse en advies rondom de inrichting van de bedrijfsfuncties en HR-aspecten. Zij vroegen GO Company om de huidige situatie te beoordelen en een advies uit te brengen om de inrichting van de stichting te verbeteren met als doel een professionele scale-up organisatie neer te zetten.

In een aantal weken hebben twee consultants van GO Company de activiteiten van de stichting omgezet naar een producten- en dienstencatalogus. Daarnaast is er op HR vlak een duidelijke structuur en basis neergezet met een nieuwe organisatiestructuur, functie en salarishuis inclusief bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden, doorstroompaden en is er een goed passende overlegstructuur ontworpen. Ook de financiële impact is inzichtelijk gemaakt en alle collega’s zijn meegenomen in de nieuwe structuur. Marketing Tilburg heeft nu een solide en toekomstbestendige basis staan voor alle medewerkers om hun ambities en doelen waar te kunnen maken.

Marc Meeuwis: “Ontzettend prettige en professionele samenwerking. Ons vraagstuk is daadkrachtig en serieus aangepakt met een zeer uitvoering en werkbaar document als resultaat. Dank aan Martine en Bo voor de fijne begeleiding.”