Verbeter je organisatie door slim te organiseren

 

Projectleiding en -ondersteuning

GO Company helpt jou en je organisatie snel en doelgericht te veranderen en verbeteren. Verbetering door slim organiseren, is waar wij ons in specialiseren. Wij vinden het belangrijk om de interne organisatie onderdeel te maken van de verandering zodat je zélf je doelen haalt. Daar kan GO Company je bij helpen.

Implementatiekracht
We voeren veranderingen
ook echt voor je door

Ruime ervaring

Ervaring
Ervaren consultants in
alle branches

Doelgericht
We zijn pas tevreden als
je doel bereikt is

Veel projecten vragen om een frisse blik

Door de jaren heen hebben we opdrachtgevers in veel verschillende branches geholpen met projectleiding en -ondersteuning. Veel projecten vragen om een frisse blik. Om iemand die een project volledig objectief kan aanpakken om zo efficiënt mogelijk het gewenste doel te bereiken. Een projectleider of -ondersteuner is dan de oplossing.

GO Company helpt je krachtige projectteams te vormen waar vertrouwen, georganiseerde samenwerking en werkplezier leiden tot resultaten.

 

 

 

Snelle en duurzame resultaten op het gebied van bijvoorbeeld procesverbetering, klantrelaties, medewerkersplezier en financieel rendement is waar we naar streven. Onze consultants ronden een project het liefst pas af als onze klanten de handvaten hebben om de GO-manier van werken zelf voor te zetten. GO organisaties hebben heldere structuren, slim ontworpen processen en betrokken en enthousiaste medewerkers. Dit meten we aan de hand van onze GO volwassenheidsscan.

Pieter van Eijden·COO, AZL
“Enorme slag gemaakt in efficiency en klanttevredenheid”

“Sinds de kanteling van AZL naar een procesgerichte organisatie werken we met de case management software van GO Company. We hebben daarmee een enorme slag gemaakt in efficiency en klanttevredenheid.”

 

Arthur van der Wal·Directievoorzitter, Syntrus Achmea Real Estate & Finance
“Dankzij GO Company alles weer op orde”

“GO Company is een samenwerkingspartner die eyeopeners creëert, challenges biedt en ons faciliteert naar een hoger plan.”

Neem contact met me op om een afspraak te maken.

    Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.