Het leveren van kwaliteit begint bij procesmanagement

 

Procesmanagement

Goed procesmanagement staat aan de basis van iedere succesvolle organisatie. GO Company is expert in het doelgericht maken van organisaties. We weten hoe je processen moet inrichten en hoe je je medewerkers laat excelleren. Als hulpmiddel gebruiken we hierbij de applicatie TIBCO Nimbus.

Implementatiekracht
We voeren veranderingen
ook echt voor je door

Ruime ervaring

Ervaring
Ervaren consultants in
alle branches

Doelgericht
We zijn pas tevreden als
je doel bereikt is

Alles begint bij het duidelijk vastleggen van je processen

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen doe je niet alleen. De medewerkers die in het proces werken, moeten deel uitmaken van die verbeteringen. Om alles uit je procesmanagement applicatie te halen hebben we een bewezen aanpak voor inrichting en implementatie ontwikkeld. Als onderdeel van die aanpak trainen we ook je medewerkers om de applicatie zo goed mogelijk in te zetten. We laten medewerkers zien hoe zij vanuit hun rollen en verantwoordelijkheden het beste functioneren en leren ze om bedrijfsprocessen te verbeteren. Zo weet je zeker dat iedereen in je organisatie kwaliteit levert aan je klanten.

 

 

 

 

Voor de implementatie van procesmanagement werken we bij voorkeur met TIBCO Nimbus dat ook door GO Company geleverd wordt. Wereldwijd gebruiken ruim 700 organisaties deze software vanwege de eenvoudige gebruikersinterface en de uitstekende communicatiemogelijkheden met iedereen die bij de processen betrokken is. Alle functionaliteit in de software is gericht op het reduceren van complexiteit en het maximaal ondersteunen van de bedrijfsdoelstellingen.

Het doel

Het doel van de implementatie van TIBCO Nimbus is om een cyclus binnen de organisatie te realiseren, waarbij continu aandacht is voor procesvastlegging en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Hierdoor ontstaat er een maximale verbinding tussen de bedrijfsstrategie en de uitvoering op de werkvloer. Als partner van TIBCO Nimbus levert GO Company rechtstreeks de software én de bijbehorende supportservices aan haar klanten.

Casestudy Meijers Assurantiën

In de wereld van assurantiën is het behouden van hoogwaardige klantenservice en het streven naar groei een voortdurende uitdaging. Voor Meijers Assurantiën, een familiebedrijf met bijna vijftig jaar ervaring, is dit niet anders. Gedreven door hun toewijding aan klanttevredenheid en groei, heeft het bedrijf ingezien dat het standaardiseren van processen noodzakelijk is om hun ambities waar te maken. Dit vormde de kern van een ambitieus verbetertraject onder leiding van Cindy Weisscher, de Chief Operations Officer van Meijers Assurantiën.

Download de casestudy
Pieter van Eijden·COO, AZL
“Enorme slag gemaakt in efficiency en klanttevredenheid”

“Sinds de kanteling van AZL naar een procesgerichte organisatie werken we met de case management software van GO Company. We hebben daarmee een enorme slag gemaakt in efficiency en klanttevredenheid.”

 

Arthur van der Wal·Directievoorzitter, Syntrus Achmea Real Estate & Finance
“Dankzij GO Company alles weer op orde”

“GO Company is een samenwerkingspartner die eyeopeners creëert, challenges biedt en ons faciliteert naar een hoger plan.”

Neem contact met me op om een afspraak te maken.

    Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.