Maak je processen efficienter èn klantvriendelijker

 

Lean consultancy

Onze consultants nemen werk uit handen en zorgen dat je bedrijfsprocessen efficiënter én klantvriendelijker worden. Ze creëren hierbij een cultuur van continu verbeteren, zodat je ook na ons vertrek blijft profiteren van het LEAN gedachtegoed.

Implementatiekracht
We voeren veranderingen
ook echt voor je door

Ruime ervaring

Ervaring
Ervaren consultants in
alle branches

Doelgericht
We zijn pas tevreden als
jouw doel bereikt is

Creëer een cultuur van ‘continu verbeteren’

Wil je je bedrijfsprocessen optimaliseren maar weet je niet waar je moet beginnen of waar je de tijd vandaan moet halen? Onze consultants nemen je werk uit handen en helpen je bij het optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen. Ze zorgen ervoor dat jouw processen efficiënter èn klantvriendelijker worden, dat taken zonder toegevoegde (klant)waarde verdwijnen en opeenvolgende taken beter op elkaar aansluiten.

 

 

 

Door processen te optimaliseren, verbetert de output ervan. Wil jij een continu verbeter cultuur? Wil je het elke dag een beetje beter doen, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Onze consultants helpen je om continue verbeterprocessen te implementeren.

Lees hoe we DAS hebben getransformeerd

Klantcase: DAS

Business transformatie
Zó realiseerden we bij DAS een toename van de klanttevredenheid, een verlaging van de werkdruk bij de medewerkers en een kostenbesparing van meer dan 25%
Pieter van Eijden·COO, AZL
“Enorme slag gemaakt in efficiency en klanttevredenheid”

“Sinds de kanteling van AZL naar een procesgerichte organisatie werken we met de casemanagementsoftware van GO Company. We hebben daarmee een enorme slag gemaakt in efficiency en klanttevredenheid.”

Arthur van der Wal·Directievoorzitter, Syntrus Achmea Real Estate & Finance
“Dankzij GO Company alles weer op orde”

“GO Company is een samenwerkingspartner die eyeopeners creëert, challenges biedt en ons faciliteert naar een hoger plan.”

Neem contact met me op om een afspraak te maken.

    Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.