Maak je processen efficiënter én klantvriendelijker

 

Lean consultancy

Onze consultants nemen werk uit handen en zorgen dat je bedrijfsprocessen efficiënter én klantvriendelijker worden. Ze creëren hierbij een cultuur van continu verbeteren, zodat je ook na ons vertrek blijft profiteren van het LEAN gedachtegoed.

Implementatiekracht
We voeren veranderingen
ook echt voor je door

Ruime ervaring

Ervaring
Ervaren consultants in
alle branches

Doelgericht
We zijn pas tevreden als
jouw doel bereikt is

Creëer een cultuur van ‘continu verbeteren’

Wil je je bedrijfsprocessen optimaliseren maar weet je niet waar je moet beginnen of waar je de tijd vandaan moet halen? Onze consultants nemen je werk uit handen en helpen je bij het optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen. Ze zorgen ervoor dat jouw processen efficiënter èn klantvriendelijker worden, dat taken zonder toegevoegde (klant)waarde verdwijnen en opeenvolgende taken beter op elkaar aansluiten.

 

 

 

Door processen te optimaliseren, verbetert de output ervan. Wil jij een continu verbeter cultuur? Wil je het elke dag een beetje beter doen, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Onze consultants helpen je om continue verbeterprocessen te implementeren.

Katja van der Steen·HR specialist, Barli
“Loskomen van de dagelijkse operatie en even stilstaan bij de basis van onze organisatie”

Met enkele kort en krachtige sparmomenten met GO Company, kunnen we weer stappen zetten in onze ambitie “elke dag een stukje beter”. In een groeiend bedrijf als Barli zijn veel stappen te zetten: je processen klaarstomen voor de groei, je verbeteringen in de huidige processen borgen en hoe richt je dit in en vind je draagvlak? Door met Bert van Beers te sparren konden we loskomen van de dagelijkse operatie en even stilstaan bij de basis van onze organisatie: hoe krijgen we een heldere organisatiestructuur, vastgelegde processen en verantwoordelijkheden en een goede overleg- en verbeterstructuur? Het heeft ons het duwtje in de rug gegeven om hiermee intensief aan de slag te gaan.

Marié-José Wagemakers·Lean coach, De Wever
“Wij, als blackbelters, ervaren Bert van Beers als een coach die ons helpt om de verbinding te maken tussen theorie en praktijk”

“3,5 jaar geleden zijn we bij De Wever gestart met Lean. GO Company is vanaf begin af aan onze samenwerkingspartner geweest. Bert helpt ons daarin stappen te zetten en positioneert ons als interne experts. Stelt prikkelende vragen waardoor we weer aan het denken worden gezet. Leren kan soms lastig zijn maar op deze manier is het leren van Lean en verdieping brengen in onze blackbelt een verrijking. Mede omdat Bert dat altijd op een eerlijke, oprechte en positieve manier weet te benaderen. Ons het vertrouwen geeft in eigen kunnen en er alles aan zal doen om daaraan een steentje bij te dragen. Is daarnaast ruimhartig in het delen van leankennis en -middelen. Het blijvende succes van Lean binnen De Wever is mede aan hem te danken.

Neem contact met me op om een afspraak te maken.

    Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.