Tijdelijke versterking van je organisatie

Interim management

Soms is een managementpositie moeilijk in te vullen. Bijvoorbeeld als gevolg van de krappe arbeidsmarkt. En soms zoek je juist een interim manager om een afdeling door een bepaalde verandering te helpen voordat je de functie met een interne manager invult. In de rol van interim manager nemen wij graag het voortouw om de verandering en verbetering te realiseren, vanuit de verantwoordelijkheid die bij de functie hoort.

Implementatiekracht
We voeren veranderingen
ook echt voor je door

Ruime ervaring

Ervaring
Ervaren consultants in
alle branches

Doelgerichtheid
We zijn pas tevreden als
jouw doel bereikt is

Een duwtje in je rug wanneer je dat goed kunt gebruiken.

De interim managers van GO Company nemen graag het voortouw om een verandering te realiseren. Uiteraard met alle verantwoordelijkheden die bij de functie horen. Ze geven het goede voorbeeld en bieden ondersteuning. Zowel op het proces als richting de teamleden. Onze interim managers hebben veel ervaring in complexe omgevingen en verandertrajecten en zorgen altijd voor blijvende impact.

De tijdelijke management opdrachten die we bij onze klanten vervullen zijn zeer divers. Waar onze klanten altijd op kunnen rekenen, is de gedrevenheid van onze interim managers. Ze geven proactief het goede voorbeeld en werken altijd vanuit verbinding met de interne medewerkers. Het bewezen resultaat van onze werkwijze is meer medewerkersplezier, een hoge klanttevredenheid en een verbetering van de (financiële) resultaten.

Casestudy Bovemij

Door het vertrek van een leidinggevende is de Manager Schade van Bovemij in de zomer van 2022 op zoek naar een interim teamleider op de afdeling Personenschade. De afdeling staat al enige tijd voor een aantal uitdagingen op het gebied van procesoptimalisatie en schadelastbeheersing. Daarnaast is de werkdruk hoog en zijn de achterstanden opgelopen, een groot risico met de vierjaarlijkse NKL-audit in aantocht.

Anderhalf jaar later kijken Bovemij en GO Company terug op een succesvolle samenwerking met mooie resultaten. De werkdruk is verlaagd, de medewerkerstevredenheid is verbeterd, de achterstanden zijn grotendeels verleden tijd en een nieuwe benadering van Personenschade is geïmplementeerd.

Download de casestudy
Ralf Rikze·Directeur Pensioenen en Verzekeringen, MN
“Fijne interim collega in het MT van Pensioenen”

‘Er is onder regie van Ilona, senior consultant van GO Company, veel gebeurd bij Business Change Pensioenen. Onze  focus lag op proces- en productverbetering, de vertaling daarvan naar IT-toepassingen, de voorbereiding van de invoering van het Pensioenakkoord en het bewaken van data-kwaliteit. Het team is uitgebreid en ook gegroeid in impact. Ik zie goede betrokkenheidsscores in het team, een laag ziekteverzuim en een heel goede sfeer. Het is een dynamische periode geweest, waarin veel bestaande samenwerkingen zijn versterkt en nieuwe zijn gestart. Ze is een fijne collega in het MT van Pensioenen en we gaan haar zeker missen.’

Neem contact met me op om een afspraak te maken.

    Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.