We begeleiden je organisatie naar jouw doel

 

Business transformatie

Ben je ontevreden over de resultaten van je organisatie? Zie je de winst teruglopen en de kosten stijgen? Zijn medewerkers onvoldoende tevreden en is het verzuim en verloop de laatste jaren verhoogd? Wij kunnen je helpen met de transformatie van je organisatie.

Implementatiekracht
We voeren veranderingen
ook echt voor je door

Ruime ervaring

Ervaring
Ervaren consultants in
alle branches

Doelgericht
We zijn pas tevreden als
jouw doel bereikt is

GO Company voert veranderingen ook ècht door

Onze mensen hebben bij organisaties als DAS, Achmea en Nikon aangetoond dat verbetering ook echt kan. Dat forse kostenreductie en het verlagen van werkdrukbeleving niet tegengesteld zijn aan elkaar. Dat het verhogen van de klanttevredenheid een duidelijk kostenverlagend effect heeft. En dat die soepel draaiende organisatie inderdaad randvoorwaardelijk is voor het realiseren van je doelstellingen.

 

 

Bij business transformaties brengen we tijdens de onderzoeksfase de concrete verandernoodzaak en verbeterpotentie in beeld. Aan de hand van een aantal kernelementen (heldere werkafspraken, meetbare resultaten, geschikte leiders, toegewijde medewerkers en excellente IT) begeleiden we je organisatie naar het einddoel toe, waarbij we pas tevreden zijn als het einddoel ook gehaald of overtroffen is.

Pieter van Eijden·COO, AZL
“Enorme slag gemaakt in efficiency en klanttevredenheid”

“Sinds de kanteling van AZL naar een procesgerichte organisatie werken we met de case management software van GO Company. We hebben daarmee een enorme slag gemaakt in efficiency en klanttevredenheid.”

 

Arthur van der Wal·Directievoorzitter, Syntrus Achmea Real Estate & Finance
“Dankzij GO Company alles weer op orde”

“GO Company is een samenwerkingspartner die eyeopeners creëert, challenges biedt en ons faciliteert naar een hoger plan.”

Neem contact met me op om een afspraak te maken.

    Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.