Laat je adviseren door onze ervaren consultants

Business consultancy

Als ervaren directeur of (senior) manager heb je veel ballen in de lucht te houden. Dat gaat meestal prima, maar soms heb je een uitdaging die extra aandacht vereist. En soms heb je niet de rust en de tijd om zelf tot een oplossing te komen. Onze ervaren business consultants en coaches zijn gepokt en gemazeld in projectmanagement, verandermanagement en procesoptimalisaties. We helpen al jaren managers in profit en non profit – zowel in het midden- en kleinbedrijf als bij grote organisaties als Achmea, Eneco, DAS en Nikon – in het vinden én doorvoeren van de juiste oplossingen!

Implementatiekracht
We voeren veranderingen
ook echt voor je door

Ruime ervaring

Ervaring
Ervaren consultants in
alle branches

Doelgericht
We zijn pas tevreden als
je doel bereikt is

GO Company voert veranderingen ook ècht door

Afhankelijk van de wensen van de organisatie onderzoeken onze business consultants het verbeterpotentieel van je organisatie(onderdeel) en adviseren je over het richten en/of inrichten van jouw organisatie. Ook adviseren ze jou over het georganiseerd samenwerken binnen je organisatie. Door georganiseerd samen te werken stijgt je klanttevredenheid, stijgt je medewerkerstevredenheid en verbetert je bedrijfsresultaat.

 

Onze consultants helpen je structuur te brengen in de organisatie en adviseren je bij bedrijfskundige vraagstukken. Op managementniveau en op operationeel niveau helpen we bedrijfsprocessen te verbeteren. Waar Business Consultancy ook wordt ingezet, het doel is altijd medewerkers van het bedrijf te helpen bij het duurzaam verbeteren van taken, bedrijfsprocessen en bedrijfsresultaten.

Pieter van Eijden·COO, AZL
“Enorme slag gemaakt in efficiency en klanttevredenheid”

“Sinds de kanteling van AZL naar een procesgerichte organisatie werken we met de case management software van GO Company. We hebben daarmee een enorme slag gemaakt in efficiency en klanttevredenheid.”

 

Arthur van der Wal·Directievoorzitter, Syntrus Achmea Real Estate & Finance
“Dankzij GO Company alles weer op orde”

“GO Company is een samenwerkingspartner die eyeopeners creëert, challenges biedt en ons faciliteert naar een hoger plan.”

Neem contact met me op om een afspraak te maken.

    Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.