Veranderen zit in ons bloed.

Ben je ontevreden over de resultaten van je organisatie? Zie je de winst teruglopen en de kosten stijgen? Zijn medewerkers onvoldoende tevreden en is het verzuim en verloop de laatste jaren verhoogd? Wij kunnen je helpen met de transformatie van je organisatie.

 

GO Company begeleidt al meer dan 25 jaar organisaties bij het succesvol doorvoeren van grote veranderingen. Daarbij maken we niet alleen een goed doordacht ontwerp, maar zijn we vooral actief betrokken bij het doorvoeren van dat ontwerp in de praktijk. En we zijn pas tevreden als het ook echt werkt zoals het bedoeld is.

Onze diensten

Interim management
De interim managers van GO Company worden al jaren ingezet bij kleine en grote bedrijven in verschillende branches. Onze klanten, zoals bijvoorbeeld Achmea, Eneco, DAS en Nikon, blijven meestal trouwe klanten en waarderen onze dienstverlening met een 9.
Go for it
Business Consultancy
Business consultancy
Onze ervaren business consultants en coaches zijn deskundig en bevlogen in projectmanagement, verandermanagement en procesoptimalisaties en nemen graag een deel van jouw uitdaging(en) in handen. In zowel profit als non profit organisaties.
Go for it
Lean Consultancy
Lean consultancy
Onze consultants nemen werk uit handen en zorgen dat je bedrijfsprocessen efficiënter én klantvriendelijker worden. Ze creëren hierbij een cultuur van continu verbeteren, zodat je ook na ons vertrek blijft profiteren van het LEAN gedachtegoed.
Go for it
Projectmanagement
GO Company helpt jou en jouw organisatie snel en doelgericht te veranderen en verbeteren. Verbetering door slim organiseren, is waar wij ons in specialiseren.
Go for it
Procesmanagement
Goed procesmanagement staat aan de basis van iedere succesvolle organisatie. GO Company is expert in het doelgericht maken van organisaties. We gebruiken daarbij TIBCO Cloud™ Nimbus®.
Go for it
Business transformatie
Bij business transformaties brengen we je concrete verandernoodzaak en verbeterpotentie in beeld. Aan de hand van een aantal kernelementen begeleiden we je organisatie naar het einddoel toe.
Go for it
Marja Bouma BBA·Manager Operations en Business Proces Management, Donatus Verzekeringen
“GO Company heeft zich tot onze trusted advisor ontpopt”

Vanaf de start van onze samenwerking werken we zeer plezierig samen met de consultants en trainers van GO Company. Zij hebben zich op het gebied van georganiseerd samenwerken echt tot onze ‘trusted advisors’ ontpopt.

 

Arthur van der Wal·Directievoorzitter, Syntrus Achmea Real Estate & Finance
“Dankzij GO Company alles weer op orde”

“GO Company is een samenwerkingspartner die eyeopeners creëert, challenges biedt en ons faciliteert naar een hoger plan.”

Berend van Iterson·CEO, Nikon Metrology EU Commerce
“Groot vertrouwen in de consultants van GO Company”

“Dankzij de software die GO Company bij ons heeft geïmplementeerd lukt het ons om onze processen continu te verbeteren. De consultants wisten hun weg in de organisatie te vinden en mensen vonden het leuk om met ze te werken.”

 

 

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak met ons.

    Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.