Leer in één dag de ba­sis van Lean

Lean basistraining (incompany) in het kort

 • Ga je star­ten met Lean? De Lean ba­sis­op­lei­ding van de GO Aca­de­my helpt je met­een in het za­del met een op­dracht. Dát is pas Lean. In één dag maak je ken­nis met het Lean-sys­teem en de ba­sis­prin­ci­pes van Lean. Een si­mu­la­tie­op­dracht loopt als ro­de draad door de dag en helpt je in te zien hoe je Lean in jouw or­ga­ni­sa­tie zou kun­nen toe­pas­sen.

Ga je star­ten met Lean? De Lean ba­sis­op­lei­ding van GO Company helpt je met­een in het za­del met een op­dracht. Dát is pas Lean. In één dag maak je ken­nis met het Lean-sys­teem en de ba­sis­prin­ci­pes van Lean. Een si­mu­la­tie­op­dracht loopt als ro­de draad door de dag en helpt je in te zien hoe je Lean in jouw or­ga­ni­sa­tie zou kun­nen toe­pas­sen.

TIBCO Nimbus

Onderwerpen

 • Het Lean-sys­teem
 • Klant­waar­de-tech­nie­ken
 • Waar­de­stroom
 • Ver­spil­lin­gen
 • Stre­ven naar per­fec­tie
 • Kai­zen

Incompany

Deze training wordt op een samen te bepalen datum op jouw werklocatie gegeven. Zo hoef je niet naar een cursuslocatie te reizen en kun je de training samen met je collega’s volgen. Het kan zelfs online! Uiteraard is het ook mogelijk om de training op een andere locatie plaats te laten vinden. Op een heidag bijvoorbeeld, of tijdens een externe teamsessie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een bericht of bel ons voor meer informatie.

De trainers

Joop van Baal

Lean Basistraining

“Specialist georganiseerd samenwerken, energiek en enthousiast. Ik geloof erin dat wat je krijgt ook is wat je geeft. Ben positief, rechtvaardig en houd van directe communicatie. Ik ben creatief in het zoeken naar oplossingen vanuit een correcte diagnose en houd ervan zaken, personen en mijzelf continu te verbeteren vanuit de eigen invloedsfeer.”

Fons Gieles

Lean Basistraining

“Ik ben een doelgerichte peoplemanager met een “hands-on”-mentaliteit die het best tot zijn recht komt in een veranderende omgeving. Iemand met een duidelijke visie die op een slimme manier resultaten voor klanten weet te bereiken. Mijn motto is “waar een wil is, is een weg en waar geen weg is, creëren we er samen één”. Ik denk graag mee over oplossingen voor (complexe) problematiek in organisaties waarbij ik het management faciliteer, train of coach naar de gewenste verandering.”

Meer informatie

  Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.

  Rick Bakker·Teamleider regie grootverbruik, Stedin
  “Een wereld van verschil!”

  “In het kort: ik heb daadwerkelijk geen achterstanden meer. En zeker zo belangrijk: binnen acceptabele werkuren! Het vergt wat discipline en in het begin denk je bij jezelf: ‘Is het nu echt zo eenvoudig?’ Na verloop van tijd wordt het een tweede natuur en doe je het zonder nadenken. Voor het eerst sinds lange tijd kijk ik aan het eind van een werkweek tevreden terug op wat ik allemaal heb kunnen realiseren met mijn team.”

  Vragen? Neem contact met ons op

   Wanneer je dit formulier naar ons toestuurt verwerken wij je gegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.