30 jaar GO Company

Feest! Dit jaar bestaat GO Company 30 jaar en dat vieren we maar wat graag. Omdat we heel blij zijn met onze klanten, omdat we trots zijn op onze mensen én omdat we plezier hoog in het vaandel hebben staan. We gaan er met elkaar een prachtig jubileumjaar van maken met als kers op de taart ons  magisch jubileumfeest op donderdag 26 september 2024.

We hebben jou daar graag bij! De komende tijd zullen we regelmatig verwijzen naar deze pagina voor alle ins & outs over het feest.

Mis je iets? Geen punt, onderaan de pagina vind je een Q&A en uiteraard zitten we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden via info@gocompany.nl of 088-2042500.

Een magisch jubileumjaar

Het thema van dit feestjaar is “magie”. Magie staat voor ons symbool voor alle speciale momenten in de afgelopen 30 jaar. Maar magie staat ook symbool voor de ambities die we nog hebben voor de toekomst. En dan is het voor ons ook nog eens een heel tof thema bij de keuze van de feestlocatie en het entertainment!

Save the Date – donderdag 26 september 2024

We verwelkomen onze gasten graag op donderdag 26 september in De Efteling in Kaatsheuvel. De Efteling is geopend vanaf 10.00 uur voor publiek, dus ook voor jou!

Naast de beleving van het park De Efteling, zullen we gedurende de dag een aantal activiteiten plannen en vanaf 17.00 uur…. FEEST in Fata Morgana.

Details over de invulling van de dag en de avond volgen via mail, uitnodiging en deze webpagina.

Programma donderdag 26 september 2024

De inhoud van het programma is nog een verrassing, maar we kunnen wel vast verklappen dat gedurende de openingstijden (10:00 – 17:00 uur) een bezoek aan het park van de Efteling een ab-so-lu-te must is. Houd dus je agenda die dag vrij!

Samen maken we 2024 magisch

In 2023 hebben wij in tegenstelling tot andere jaren, ons eindejaarsgeschenk aan relaties omgezet in een donatie aan de Stichting Make-a-Wish. Vanuit de gedachte dat we een magisch jaar met veel feest tegemoet gaan, hebben wij besloten de stichting te steunen die wensen van kinderen vervullen en hen op die manier kracht geven voor de toekomst.

Omdat ieder kind magie nodig heeft; sommigen meer dan anderen.

 

Make-A-Wish actiepagina

Enkele highlights uit onze geschiedenis

2004
2006
2008
2015
2016
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2021
2022
2024
Vorige hoogtepunt
Volgende hoogtepunt
2004

Door de opkomst van contact centers werd de automatisereing van bedrijfsprocessen en het efficiënt inrichten en besturen van organisaties steeds belangrijker. Bert Dikmans had hier een neusje voor en samen met zijn vrouw Leonne, die de financiële backbone vormde, richtte hij Tele-Management Consult op.

2006

Van de keukentafel tot werken achter in de auto, Bert nam zijn kantoor mee onder zijn arm. Naarmate de druk op de uren groter werd, chauffeurde student Annette Schuil Bert steeds vaker van en naar de klant. Samen met technisch consultant Jaap Glasbergen werden zij de eerste werknemers en moest er een echt kantoor komen. De garage werd verbouwd, de naam werd ingekort tot T-MC en het eerste logo was een feit!

2008

Door de verdere uitbreiding kon T-MC, inmiddels afgekort, zijn intrek doen in een van de kantoren van DARE van trouwe vriend en klant René Dijkstra. Toen was de hond zelfs nog welkom op kantoor.

2015

T-MC breidt het team van Managing Partners uit met Barend Cnossen, Fons Gieles en Wim Huiskens. De heren kennen elkaar al vele jaren en hebben intensief met elkaar samengewerkt. Met de aanvulling op strategisch niveau gaat T-MC voor groei in de toekomst!

2016

T-MC groeit uit zijn jasje. Begin 2016 verhuist het bedrijf naar verzamelgebouw ‘Bij Jacob’. Met eigen vergaderzalen en een trainingsruimte is dit een ideale stap voor het team wat nog steeds grotendeels uit deze regio komt. Ook qua logo en huisstijl is het tijd voor vernieuwing: de frisse uitstraling, waarbij ‘Get Organised’ een duidelijke plek krijgt in de organisatie, past bij de nieuwe managementstructuur en de visie van T-MC om te groeien. De driehoeken vormen pijlen die de richting naar boven visualiseren.

2016

T-MC organiseert al jaren bijeenkomsten voor klanten en prospects, maar dit jaar is het grootser met het klantevent ‘Uw klant koning’ bij kasteel de Haar. Een goed gevulde kapel luisterde naar sprekers Bert Dikmans, René Dijkstra (Dare International), Aïda Meijer (RWG) en Huub Flipsen (Donatus Verzekeringen).

2017

Oprichter en Managing Partner Bert Dikmans presenteert zijn boek ‘Is jouw organisatie al GO?’. Een boek waarvan hij ooit zei: “Ik zou ooit een boek willen schrijven met alle opgedane ervaring en mijn gedachtengoed op papier zetten.” Het resultaat is een boek wat beschrijft hoe je kunt excelleren door georganiseerd samen te werken. En georganiseerd werken resulteert in een GO-organisatie: een organisatie waarin management en medewerkers een onverslaanbaar team vormen dat de klantverwachting telkens weer waarmaakt.

2018

T-MC richt een aparte tak op voor de ontwikkeling van software: iT-MC. De mensen van iT-MC hebben tientallen jaren ervaring met het ontwikkelen van maatwerksoftware. Bovendien bezit iT-MC ruime kennis op het gebied van processen binnen de zakelijke dienstverlening. Goede proceskennis is een absolute voorwaarde voor effectieve softwareontwikkeling. Wij automatiseren immers processen die mensen uitvoeren, we creëren geen systemen die mensen moeten bedienen. iT-MC bouwt samen met u en uw mensen maatwerk applicaties volledig gebaseerd op uw bestaande data en op uw proces. Daardoor worden ingewikkelde conversietrajecten voorkomen en blijft bestaande managementinformatie behouden. Op basis van uw nieuwe applicatie wordt waar nodig aanvullende managementinformatie opgeleverd. Uw medewerkers en klanten kunnen nu op een eenvoudige en snelle manier doen wat ze moeten doen. Volledig online. Overal. Altijd.

2019

T-MC viert het 25-jarig jubileum met ruim 150 gasten op de prachtige, historische locatie Slot Loevestein. Een uitgebreid programma met diverse sprekers en uiteraard een culinaire omlijsting van de dag.

2020

Martine van Nuenen treedt toe als Managing Partner bij T-MC Consultancy. Zij is al jaren het uithangbord van georganiseerd samenwerken met behulp van procesmanagement.

2021

Al jaren is er een warm samenwerkingsverband met de heren Bert van Beers en Marc Schellekens van ID@5. Dit leidt er toe dat T-MC en ID@5 samen de trainingstak GO Academy opzetten, waarmee de ‘zonder standaard geen verbetering’-filosofie en georganiseerd samenwerken werd vervolledigd met een pallet aan opleidingen volgens gestructureerd verbeteren. Verandering is de enige constante en meebewegen is continu noodzakelijk.

2021

T-MC, iT-MC en GO Academy zijn officieel partner van het Verbond van Verzekeraars. Het strategische thema Duurzame Inzetbaarheid van het Verbond vormt een belangrijke spil in wat wij doen voor onze klanten, namelijk het zorgen dat medewerkers – van alle niveaus – weerbaar en wendbaar zijn en blijven. In de eerste plaats door hen te helpen excelleren in hun werk, door het hebben van focus op en inzicht in wat er van hen verwacht mag worden. Maar vooral ook bij het inzetbaar blijven en doorontwikkelen door een leven lang leren.

2022

GO Company groeit verder en we zien steeds meer samenhang tussen de business units iT-MC, T-MC Consultancy en GO Academy. We kiezen voor één naam naar buiten en GO Company is geboren. We dragen als organisatie één filosofie uit, de GO Circle. Onze passie voor organiseren vind je terug in al onze medewerkers en partners. Want of het nu gaat om onze casemanagementapplicatie CASER, onze procesmanagementsoftware of de diverse programma’s of verbetertrajecten die we als consultants en interimmanagers uitvoeren: het goed organiseren van mensen en processen gaat altijd vooraf aan succesvolle uitvoering in de praktijk. Daarbij is goed getraind personeel essentieel. Vandaar dat we opleiden een expliciet onderdeel van ons bedrijf hebben gemaakt.

2024

GO Company bestaat 30 jaar. Al 30 jaar organiseert GO Company bedrijven als Achmea, DAS en Nikon. Met onze bewezen succesformule richten we organisaties zodanig in dat ze hun doelen niet alleen halen maar meestal overtreffen. Voor deze aanpak worden we door onze klanten beloond met een 9. Ons geheim? We betrekken de mensen bij slimme werkafspraken en meetbare resultaten. Dat ondersteunen we met onze unieke software die iedereen in de organisatie het overzicht teruggeeft. Het resultaat is meer werkplezier, meer waardering van klanten en een beter bedrijfsresultaat.

Meld je aan voor het jubileumfeest!

Om het feest zo goed mogelijk te organiseren, moeten we eerst wat doen, voor we iets doen, zodat het geen janboel wordt, áls we het doen. Je helpt ons enorm door je aan te melden en een aantal gegevens aan ons door te geven, zodat het een onvergetelijke dag kan worden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van de Efteling?

De Efteling is op donderdag 26 september 2024 geopend van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.

Waar vindt het jubileum-event plaats in de Efteling?

Gedurende de dag ben je vrij om je door het park te bewegen en te genieten van al het moois wat de Efteling te bieden heeft. Je bent om 17:00 uur welkom in het Fata Morgana paleis. Dit paleis bevindt zich achter de vijver die je ziet als je via de Hoofdentree het park binnenkomt.

Waar kan ik parkeren bij de Efteling?

Als gast van GO Company kun je parkeren op het hoofdparkeerterrein van de Efteling. Een parkeerticket heb je niet nodig; na het feest staan de slagbomen bij het parkeerterrein open en rij je zonder gedoe naar huis.

Waar meld ik me?

Met jouw speciale entreebewijs voor het jubileum-event kun je je melden bij kassa-unit 18, rechts gelegen van de Hoofdentree.

Waar kan ik waardevolle spullen laten?

Wil je een (laptop)tas of jas kwijt voor jouw bezoek aan het park, dan heeft de Efteling bij de hoofdingang een bewaakte garderobe.

Hoe kan ik dieetwensen of allergieën melden?

Het diner is in de vorm van een foodmarkt waarbij je zelf de keuze maakt wat je wilt eten. Personeel van de Efteling kan daarbij jouw vragen beantwoorden over ingrediënten van de diverse gerechten. Is het toch belangrijk dat we op de hoogte zijn van jouw dieetwens of allergie? Maak dat dan alsjeblieft kenbaar bij ons even via een email aan info@gocompany.nl.

 

 

Onze genodigden werken onder andere bij deze topbedrijven: